- لوازم بزرگ خانه
- لوازم کوچک خانه
- سرمایش و گرمایش و تهویه
- سلامت و زیبایی
- تجهیزات ورزشی
- سیسمونی و کودک
- لوازم خودرو
مشخصات
استپر با دسته ثابت
مانیتور نمایش : شمارش، زمان، کالری، اسکن، ضربان قلب
حرکت مورب
باکمک فنر هیدرولیکی
قابلیت تنظیم ارتفاع
ابعاد کارتن : 44.5x27x59.5 سانتیمتر
وزن دستگاه : 15 کیلو گرم
وزن با کارتن : 16.5 کیلوگرم
توصیه های پزشکی در مورد استفاده از دستگاه استپر:
موارد استفاده:
بیماران قلبی و ریوی:
بیماران قلبی و ریوی با استفاده از استپر می توانند ورزش های ملایم که ظرفیت هوازی ریه های خود را افزایش می دهد و قدرت ضربان قلب را زیاد می کند را انجام دهند. در نتیجه توان هوازی آنها یعنی استقامت و تحمل فعالیت آنها افزایش می یابد.
دیابت:
در بیماران دیابتی افزایش سوخت و ساز بدن در زمان انجام حرکارت ورزشی باعث مصرف سریعتر قند خون میشود. حتی ورزش حساسیت سلول های بدن را نسبت به انسولین افزایش می دهد.
کمردرد (با کاهش زمان تمرین و افزایش دفعات آن):
در بیمارانی که به هر علــتی دچار ضایعه عروقی و فـشار خون هستند، ورزش هایی مــناسب می بـاشند که زیاد بــاعث تغــییر فــشار خون و تـنگ و گشاد شـدن عروق نمی شوند. بنابراین ورزش های ملایم منظم و روزانه نه تنها مشکلی ایجاد نمی کنند بلکه از پیشرفت بیماری جلوگیری کرده و به بهبودی آن کمک می کنند.
تراکم استخوان:
تمریـناتی که در طی آنهـا به محور طولی استخـوان ها فـشـار وارد می شـود بـاعـث استخوانسازی ، جذب کلسیم از خون و افزایش تراکم استخوان می شوند.
افزایش توان هوازی:
ورزشهایی مثل پیاده روی ، دوچرخه سواری و ... باعث افزایش استقامت بدن میشود.
تقویت عضلات باسن، جلو ران، ساق:
عضلات باسن، جلو ران و ساق در طی تمرین با این دستگاه به فعالیت مشغولند. که به ترتیب باعث باز شدن مفصل ران، باز شدن مفــصل زانو و حرکات مچ پا می شوند. انقباضات منظم و روزانه این عضلات باعث تقویت آنها می شود.
ایجاد نظم و هماهنگی در حرکات دست ها و پاها (در انواع دسته دار):
در انواعی از استپـــرها که دارای دســته ی متـحرک هستنـد و دست ها هماهنگ با پاها به فعالیـت می پردازند، هماهنگی حرکات متقابل بین دستها و پاها زیاد میشود. این ویژگی به خصوص در بیماران همی پلژی (فلج نیمه بدن) و آسیب های نخاعی کاربرد دارد.
تقویت تعادل در نوع بدون دسته (برای افراد سالم یا نقص تعادلی خفیف):
در اســتپر هــای بدون دســته تلاش افراد برای ایجاد تعادل بدون استفاده از دسته، باعث تقویت حس عـمقی مـــفاصل اندام تحتانی و تنه و همچنین هماهنگی عضلات اطــراف آنــها و پـیشرفت رفـلکس های تـعادلی می شود ، در نتیـجه تـعادل فرد بهتر میشود.
پیشگیری از آرتروز:
ورورزش هایی که در طی انجام آنها نیروی ملایمـی به صورت عمودی بطور متناوب به غــضروف مفـصلی زانــو وارد می شود؛ از جمله راه رفتن و دویدن ملایــم یا ورزش با دستــگاه هایی نـظیر تـردمیل، اســتپر، اسکی ثابت و دوچـرخه ثابت، بـاعث بهبـود تغذیه غضروف مفصلی و پیشگیری از تخریب آن می شود. با توجه به این که تخریب غضروف مفصلی مهمترین عامل ایجاد آرتروز است، این ورزش ها باعث پیشگیری از آرتروز می شوند.
کاهش کلسترول خون:
در آزمایشات مختلفی که توسط دانشمندان مختلف صورت گرفته است، بیان شده است: که ورزش منظم روزانه باعث کاهش میزان کلسترول مضر و افزایش مقدار کلسترول مفید خون میشود. »
کاهش وزن:
تمامی فعالیت های ورزشی باعث افزایش سوخت و ساز بدن شده و مصرف انرژی را در بدن افزایش می دهند. انرژی بدن از مولکول هایی به نام ATP تأمین میشود. افزایش مصرف انرژی بدن باعث تغییر مـنبع تولید ATP از قند های ساده به چربیها می شود. مصــرف بـیشتر از معــمول چربی ها باعث کـوچک شدن بافـتهای چربی بدن، کاهش وزن و تناسب اندام میشود.
موارد عدم استفاده:
آرتروز:
حرکاتی که مستـلزم خم شــدن و بــاز شدن های پــشت سر هم زانو می باشند در کسانی که به آرتـروز زانو مبــتلا هسـتنـد موجب آسیب بیشتر به باقیمانده غضروف مفـصلی و صــفحه انتهایی استخــوانهای این مفاصل شده و الــتهابات موجود را افزایش میدهند. حال اگر این حرکات قدرتی باشند و فشار زیادی بر مفصل زانو وارد کنند، ضررشان بیشتر است.
درد مفاصل اندام تحتانی:
درد در یک مــفصل می تواند از عوامل مختلفی نشــأت گرفته باشد. از جمله؛ عوامل استخــوانی، کپســولی، تاندونی و عضلانی و عوامل مربوط به رباط ها. در تمامی این موارد وارد آوردن فشار به مفــصل و حــرکت دادن آن بــاعث افــزایش درد، الــتهاب و آسیب میشود.